Wat houd optimalisatie in?

Trends veranderen met de jaren. Dit kan er voor zorgen dat de looks van je website verouderd zijn. De techniek staat niet stil, er zijn elke dag weer nieuwe en betere oplossingen. Wanneer een website al een aantal jaar oud is dan is de kans groot dat deze geoptimaliseerd kan worden.

Denk hierbij aan het opschonen van de code van jouw website, de stijl aanpassen naar iets dat nu aantrekkelijk is voor jouw doelgroep of zorgen dat Google je website beter vindt en dus hoger zet in de zoekresultaten! Ook staan wij voor jou klaar, wanneer je je website naar een hoger niveau wilt brengen.

Nu vraag je je waarschijnlijk af, wat gaat dit mij kosten? Helaas kunnen wij geen prijsindicatie geven zonder de website gezien te hebben en van jou gehoord te hebben wat je graag wilt veranderen/verbeteren. Daarom raden wij aan om ons te contacteren als je interesse hebt, om een vrijblijvende offerte te ontvangen!


De mogelijkheden

Hieronder staat een selectie met diensten die wij voor jou kunnen betekenen.
Zie je jouw vraag er niet tussen staan? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen jou graag verder!


Contact opnemen!

Opschonen

Is jouw website al een aantal jaar oud en zijn er misschien wat pagina's stuk of ontbreken er dingen die normaal moeten werken? Dan kunnen wij kijken of we jou daarbij helpen!

SEO optimaliseren

Dit is erg belangrijk, want wanneer jouw website SEO geoptimaliseerd is, dan staat je website hoger in de zoekresultaten op Google.

Herinrichten

Als afbeeldingen en teksten niet meer op hun plek staan op je website of de weergave op mobiele apparaten is niet optimaal, dan kunnen wij kijken of we jou daarbij kunnen helpen.

Laadtijden verbeteren

Er zijn een hoop verbeteringen die we kunnen doen om jouw website snellere laadtijden te geven. Contacteer ons gerust om ons daarbij te laten helpen.