Applicatie op maat

Wij leveren maatwerk software om processen binnen jouw bedrijf makkelijker of beter te maken

Wat we doen

Heb jij een idee voor een digitaal product dat je wilt laten uitwerken tot werkelijkheid? Wij kunnen je daarbij helpen. We zijn goed in het ontwikkelen van software en gebruiken daarvoor onze programmeerkennis van .NET, Angular en React. Ook staan we voor je klaar om een design te maken, volledig op maat. We vinden niks belangrijker dan kwaliteit en goed contact met onze klanten, daarom houden we tijdens de realisatie en nadien nauw contact over de ontwikkelingen binnen het project.

Voor wie

Voor ondernemers die toe zijn aan idee├źn hebben die een maatwerk oplossing vereisen. Lees zeker eens wat we voor je kunnen doen hieronder en neem vrijblijvend contact met ons op om het project te bespreken.

Hoe gaan we te werk

Het realiseren van een applicatie is een grote opdracht. Vaak duurt het maanden voordat het eindproduct opgeleverd kan worden.

Om jou een beter beeld te geven hoe het traject precies in werking gaat, hebben we hieronder een schema gemaakt. Dit kan altijd iets afwijken met de uiteindelijke manier, aangezien elk project maatwerk is en een andere manier van werken nodig kan hebben.

Werkwijze bij Vedr voor een applicatie op maat

Helpen wij jouw bedrijf ook vedr?

Durf jij het avontuur te gaan? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.