Aangenaam

Wij zijn goed in het maken van websites en willen jou daar graag bij helpen. Samen met jou gaan we het avontuur aan om je wensen te realiseren en uit te breiden naar een website die werkt op alle devices, SEO geoptimaliseerd is en snelle laadtijden heeft. Naast het bouwen van websites bieden wij ook de mogelijkheid om deze te hosten.

Onze missie

Wij willen graag ondernemers helpen op gebied van bereik door middel van een website. Aangezien alles tegenwoordig via internet gebeurd, is een website sinds een aantal jaar het nieuwe visitekaartje.

Onze visie

We doen er alles aan om het gehele traject zo interessant mogelijk te maken en de klant er zo veel mogelijk erbij te betrekken. Hierdoor is het eindproduct geheel naar wens, precies zoals de klant het voor ogen had.

Aanpak bij Vedr

Onze aanpak

Graag geven we je alvast een kijkje in onze werkwijze, uiteraard leggen we dit nogmaals uit als je interesse hebt in één van onze diensten.

Wij maken jouw wensen tot werkelijkheid. Jouw idee is ons streven. Samen gaan we aan de slag om al je wensen te realiseren. Pas wanneer jij tevreden bent, zit ons werk er op. Nadien ondersteunen we je graag verder.

1. Analyseren

We gaan aan de hand van jouw verzoek analyseren wat het beste voor jou zal werken en stellen een offerte op.

2. Gesprek

We laten aan jou weten wat wij hebben gevonden en bespreken of we de geschikte partij zijn voor elkaar.

3. Realisatie

Na akkoord gaan wij aan de slag en proberen we je versteld te laten staan van het eindresultaat!

4. Oplevering

Eenmaal klaar bespreken we met jou of dit is wat je voor ogen had. Niet het geval? Dan passen we dat graag aan!