Graag delen we onze gemaakte projecten met jou! Neem een kijkje hieronder om te ontdekken of wij misschien ook voor jou iets kunnen betekenen.

Sparkle

website・huisstijl

Sparkle talenta sasada

Michael Liplijn, eigenaar van Sparkle Talents Sasada, heeft via LinkedIn contact met ons opgenomen voor hulp met zijn bedrijf bij de bouw van Website en huisstijl. Met veel enthousiasme hebben wij hem kunnen helpen!

Endless Yoga Case overview

website・hosting・huisstijl

Endless Yoga

Sinds 2022 is Annemarie begonnen met haar nieuwe yoga studio in het mooie Colijnsplaat. Nu vond ze het tijd worden voor een website en kwam ze bij ons uit. Graag hielpen wij haar verder.

Geheimuitje Case

website

Geheimuitje

Het komt je vast bekend voor, je wilt een leuk dagje uit, maar wat en waar? Geheimuitje weet raad! Je geeft aan wat voor soort uitje je wilt doen en het team Geheimuitje regelt de rest!

Lastone massage case

website・hosting

Lastone Massage

Opzoek naar een heerlijke massage? In Colijnsplaat ben je aan het juiste adres bij LaStone Massage. Ingrid besloot de stap te nemen om een website te laten bouwen en wij mochten haar daarbij helpen.

Totomo case image

webshop

Totomo

Eerder hebben wij al eens een webshop mogen maken voor Alex voor de verkoop van fietsen en scooters, maar zijn ambitie in het ondernemen ligt niet stil en heeft gekozen om nog een webshop te openen! Een breed assortiment, van speelgoed tot slimme ip camera’s en van gereedschap tot elektrische stepjes. Een leuke uitdaging dus om hiervoor een webshop te maken.

Schildersbedrijf Antoine Case

website

Schildersbedrijf Antoine

Sinds 2019 besloten om voor zichzelf te beginnen met ruim 30 jaar ervaring. Ontmoet Antoine, ervaren in behangwerk, spuitwerk en binnen- en buitenschilderwerk.

Beeldschoon Case

website

Beeldschoon

Beeldschoon is een beautysalon gevestigd in Zeeland. Maria is de eigenaresse en zorgt ervoor dat je na een behandeling je weer stralend voelt. Make-up, massage of pedicure, het is mogelijk bij beautysalon Beeldschoon.

Helpen wij jouw bedrijf ook vedr?

Durf jij het avontuur te gaan? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.