Lastone Massage

Opzoek naar een heerlijke massage? In Colijnsplaat ben je aan het juiste adres bij LaStone Massage. Ingrid besloot de stap te nemen om een website te laten bouwen en wij mochten haar daarbij helpen.

Ingrid Westveer

website・hosting

Lastone massage case

Het project

Er waren een aantal dingen belangrijk. De website moest er namelijk voor zorgen dat ze makkelijker gevonden kan worden, de uitstraling moest naadloos aansluiten op haar huidige huisstijl en er moest een optie zijn om boekingen te kunnen maken. Een uitdaging die we graag aan zijn gegaan!

Door alle mooie foto’s die we aangestuurd kregen was het voor ons een feestje om de website te realiseren.

Uitstraling

Doordat Ingrid al enige tijd bezig was met haar massage salon was ze al actief op social media. Daarvoor was er dus al een logo, kleurenpalet en typografie beschikbaar. Het mooiste is om de social media platformen gelijk te laten voelen met de website. Dat vonden wij een leuke uitdaging!

Boekingen

Wat is onmisbaar op een website in deze tijd dat fysieke diensten aanbied? Juist! Een online boekingsformulier. Door zo een formulier op je website te zetten maak je het klanten een stuk gemakkelijker een boeking te maken. Er is namelijk geen telefonisch of mail contact voor nodig.

We hielpen Ingrid om de plugin volledig in te stellen en natuurlijk volledig af te stemmen op haar huisstijl. Alle diensten er in en boeken maar!

Helpen wij jouw bedrijf ook vedr?

Durf jij het avontuur te gaan? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.