Geheimuitje

Het komt je vast bekend voor, je wilt een leuk dagje uit, maar wat en waar? Geheimuitje weet raad! Je geeft aan wat voor soort uitje je wilt doen en het team Geheimuitje regelt de rest!

Team Geheimuitje

website

Geheimuitje Case

Het project

De mannen van Geheimuitje wilde graag een website waar mensen een uitje kunnen plannen, zonder dat ze weten wat ze precies gaan doen. Het idee erachter is dat de bezoeker een formulier met een aantal vragen invult en aan de hand daarvan zoekt team Geheimuitje een passend uitstapje.

Ook vindbaarheid is voor een online bedrijf zeer belangrijk, dus wij hebben de SEO volledig ingesteld op basis van veel gezochte trefwoorden voor hun branche.

Wat ook zeker geen onbelangrijke wens was, was dat de website zo gebruiksvriendelijk moest zijn, zodat bezoekers zonder enig probleem een uitje kunnen plannen.

Research

Wij houden er niet van om het wiel opnieuw uit te vinden, omdat dat ten eerste vaak de duurdere oplossing is en uiteindelijk de bezoeker op de website dezelfde ervaring heeft. Daarom zijn wij gaan researchen naar de best passende oplossing voor hun vraag naar het boekingsformulier.

Er moesten namelijk een aantal punten zeker aanwezig zijn:

Basis gegevens

Vragenlijst

Uiteraard moest het mogelijk zijn om basisgegevens te kunnen vragen, zoals de gewenste datum, wat voor soort uitje het moest zijn, aantal personen, etc..

De vragenlijst was een uitgebreide ja/nee vragenlijst waar bezoekers hun voorkeuren konden doorgeven. Aan de hand daarvan kan Geheimuitje een passend uitje vinden.

Validaties

GDPR

Sommige velden mochten niet leeg zijn. Ook moest er de optie zijn om een extra vraag te stellen als er bijvoorbeeld ‘ja’ werd geantwoord op een vraag.

Er worden een aantal persoonsgegevens bewaard, waarmee team Geheimuitje de aanvraag gaat inplannen. Daarom is het verplicht akkoord te gaan met de GDPR.

De website

Alles stond duidelijk zwart op wit, dus het was zover.. Klaar om te beginnen aan de realisatie van de website!

We kregen een sterke huisstijl aangeleverd met daarbij een hoop kwalitatieve foto’s. Daar konden we zeker wel wat mee. We hebben gewerkt in kleine stapjes, telkens als er een nieuw onderdeel van de site af was, checkten we bij Geheimuitje of dit was wat ze verwachtte. Als dat het geval was gingen we verder, anders pasten we het naar de feedback aan.

Toen het einde van het traject in zicht kwam en de website zeker vorm begon te krijgen, stemde we met hun af welke teksten we nodig hadden voor op de website. Na het instellen van de SEO met geoptimaliseerde pagina’s qua opbouw, zoekwoorden apart voor elke pagina en een ingestelde Google Analytics property was de site klaar voor lancering!

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de website op geheimuitje.nl

Maken mooie, professionele websites. Zorgen ervoor dat alles naar wens is, zijn makkelijk in de omgang en reageren snel. Heb met veel webdesigners gewerkt maar zelden zo een positieve ervaring gehad. Kortom, top bedrijf!

Helpen wij jouw bedrijf ook vedr?

Durf jij het avontuur te gaan? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.