Totomo

Eerder hebben wij al eens een webshop mogen maken voor Alex voor de verkoop van fietsen en scooters, maar zijn ambitie in het ondernemen ligt niet stil en heeft gekozen om nog een webshop te openen! Een breed assortiment, van speelgoed tot slimme ip camera’s en van gereedschap tot elektrische stepjes. Een leuke uitdaging dus om hiervoor een webshop te maken.

Alex Knoth

webshop

Totomo case image

Het project

We hebben samen met Alex besloten de webshop te bouwen met Shopify, doordat het admin gedeelte allemaal net wat makkelijker werkt dan WooCommerce. Na het vinden van een mooi thema konden wij aan de slag en met een nauwe samenwerking konden wij mooie teksten ontvangen van Alex en hebben visueel sterke afbeeldingen uitgekozen.Na het bouwen van de site konden we aan de slag om alle producten toe te voegen onderverdeeld in duidelijke categorieën. Benieuwd naar de webshop? Bekijk hem gauw op totomo.nl.

Creatief meedenken

Het idee was er, maar er was nog wat twijfel over de beste aanpak en uitvoering. Wij hebben onze hulp aangeboden en zijn samen met de klant het project aangegaan.

Producten toevoegen

Adviseren

We hebben geholpen alle producten netjes op de webshop te plaatsen.

Shopify was nieuw voor Alex, dus wij hebben een duidelijke uitleg gegeven hoe hij er mee te werk kan.

Helpen wij jouw bedrijf ook vedr?

Durf jij het avontuur te gaan? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.