Vedr Starter: De Ideale Hosting met Support die Jij Verdient!

12.09.2023 | Door Joey de Jonge

Server

Betaalbare Hosting voor Kleinschalige Websites en WordPress Blogs

Vedr Starter biedt hosting tegen een betaalbaar tarief van slechts € 4,99 per maand. Dit maakt het toegankelijk voor individuen en kleine bedrijven met beperkte budgetten. Of je nu een persoonlijke blog, een portfolio-website of zelfs een e-commerce winkel wilt hosten, Vedr Starter heeft alles wat je nodig hebt.

Robuuste Specificaties voor Je Website

  • 2GB SSD Opslag: Met 2GB aan SSD-opslagruimte beschik je over voldoende ruimte om jouw website-inhoud, afbeeldingen en bestanden op te slaan. Dit zorgt voor snelle laadtijden en een soepele gebruikerservaring.

  • Plaats voor 1 domein: Vedr Starter biedt plaats voor één domein, wat ideaal is als je slechts één website wilt hosten.

  • Inclusief zakelijke e-mail: Je krijgt toegang tot zakelijke e-mailadressen, waarmee je een professionele uitstraling kunt behouden.

  • Gratis verhuisservice: Als je al een website elders hebt gehost, biedt Vedr Starter een gratis verhuisservice, zodat je moeiteloos naar hun platform kunt migreren.

  • Inclusief SSL: Vedr Starter beveiligt jouw website met een gratis SSL-certificaat, waardoor jouw bezoekers een veilige verbinding hebben.

Actieve Support - Je Vragen Altijd Beantwoord

Een van de meest opvallende kenmerken van Vedr Starter is hun actieve support. Klantenservice staat bij Vedr hoog in het vaandel en hun toegewijde team staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

  • 10 e-mailadressen: Je kunt tot 10 e-mailadressen aanmaken, en als je hulp nodig hebt bij het instellen van jouw e-mail, staat de support klaar om je te begeleiden.

  • 25GB dataverkeer: Vedr Starter biedt ruim voldoende dataverkeer om ervoor te zorgen dat jouw website soepel blijft draaien, zelfs als je groeit.

  • 10 subdomeinen en 1 database: Als je extra functionaliteit aan jouw website wilt toevoegen, kun je met gemak subdomeinen en databases aanmaken. Het supportteam helpt je bij de configuratie.

  • Alle CMS-installaties met één klik: Het installeren van populaire content management systemen (CMS) zoals WordPress is een fluitje van een cent met de éénklik-installatieoptie. En als je problemen ondervindt, kun je altijd op de actieve support rekenen voor hulp.

  • DDoS-bescherming: Vedr Starter biedt DDoS-bescherming om jouw website te beveiligen tegen aanvallen, zodat je gemoedsrust hebt.

Conclusie: Vedr Starter is de perfecte hostingoptie voor klanten die een betrouwbare en budgetvriendelijke oplossing zoeken voor hun kleinschalige websites en WordPress-blogs. Met specificaties die voldoen aan jouw behoeften en actieve support die altijd beschikbaar is om je te helpen, kun je met vertrouwen jouw online aanwezigheid opbouwen. Kies Vedr Starter voor hosting die de focus legt op jouw succes.

Helpen wij jouw bedrijf ook vedr?

Durf jij het avontuur te gaan? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.